Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid

Retourneren 
Ons beleid geldt voor 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. 

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. 

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig. 

Terugbetalingen (indien van toepassing) 
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. 
Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze binnen enkele dagen verwerkt en automatisch gecrediteerd op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze. 

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing) 
Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst nogmaals uw bankrekening. 
Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt. 
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt. 
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via hello@kiffcbd.co.

Omruilen (indien van toepassing) 
We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op hello@feelkiff.nl en stuur uw artikel naar: KIFF BeneluxMastbosstraat 624813GVBredaNederland

Geschenken 
Als het artikel bij aankoop als geschenk werd aangeduid en rechtstreeks naar u werd verzonden, ontvangt u een tegoedbon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je opgestuurd. 

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau is aangemerkt, of als de gever de bestelling naar zichzelf heeft laten versturen om het later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de gever van het cadeau en zal deze op de hoogte worden gesteld van je retourzending. 

Verzending 
Om uw product te retourneren, dient u uw product te versturen naar:
KIFF Benelux, Mastbosstraat 62, 4813GV, Breda, Nederland


U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. De verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een restitutie ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw restitutie. 

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je geruilde artikel je bereikt variëren. 

Als u een artikel van meer dan €75,00 verzendt, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods